Rotterdam sluisjedijk

Zeevissen Haven Rotterdam Sluisje dijk  5/3/2021
ps een laat berichtje nog, sorry

Het was weer lang geleden dat ik hier in Rotterdam ging vissen. ik horden al dat de vangsten niet best waren hier zo . alleen bot of wat wit vis . maar ik had er erg veel zin in om toch met deze mooie dag hier te gaan vissen. even wat zagers  wezen halen bij Rinus, ik wilden niet al te veel aas mee nemen want het was toch niet best wat de vangsten zijn hier zo. Frank kwam even een pratje maken ook nog, Frank vis hier altijd met de lokalen jongens. alleen zij die jack het is erg slecht jack, het is gewoon nog te zoet .

ik was niet alleen er stond nog 1 visser met mijn dus dat is niet goed.

De zon stond er heerlijk en de noordoosten wind in me rug. de eerste hengel richting heiplaat gooiden ik met de zagers om 11.30 in . het was laag water aan het worden dus geen beste tijd ook nog.

Frank stond nog te kletsen met mijn en zag dat me top van me linker hengel tikjes gaf. laat maar lekker nog liggen dacht ik . na zo 2 uurtjes gevist te hebben had ik maar ik mooie aanbeet gehad. de vis zat er niet aan helaas . ook veel krab was er ,elk keer nieuwe haakjes er op moeten doen.  ook bij me meden visser waren zijn haakjes er steeds af. ja als er krab zit moet er ook garnaaltjes zijn lijk me. en als die er zijn moet er ook vis op af komen denk je dan.

Ted me maat kwam ook nog op bezoek en zag met leden ogen aan dat het niks ging worden voor mijn. Michael een jongen visser die naast me stond had op zijn vorige plaats waar die eerst stond nog 2  grondels gevangen. en later kreeg die goed beet en hij ving een super mooie bot van 34 cm ,bij mijn bleef het stil. 

Zondag afgesproken met Ted te gaan vissen ,  ook hier ook weer ? of toch ergens anders? nog zat aas over dus vissen. ps  dit is nu mijn  derden keer sinds ik hier vis zonder vis. ook dat hoort er bij.

            Aas zagers Jack

Jack