Scheveningen

Met dit mooie weer ben ik naar de Zuid Pier in Scheveningen gegaan. De verwachtingen waren best hoog .Eerst de parkeermeter in werking gezet (kost een godsvermogen hier) en toen wandelend naar het einde van de zuidpier. Er stonden welgeteld 4 vissers. Een enkele schar was gevangen. Het water was rustig en helder en koos de linkerzijde. Ik kan kort zijn, het was helemaal niets vandaag. Van ongeveer 12.30 tot 16.30 gevist (toen was het bijna hoog water) en geen enkele aanbeet kunnen registreren. De andere vissers vingen ook niks ,ook niet toen de stroming er flink in kwam. Nog 2 onderlijntjes verspeeld tussen de blokken.
Hoe mooi het weer ook was vandaag ,je verwacht toch wel een visje te vangen, maar dat zat er dit keer niet in. Uitgerekend was het een duur dagje, 10 euro pieren, 9 euro parkeergelden en dan nog de rit Rotterdam hiernaar toe ,ben je zo 30 euro bij elkaar kwijt, en dan met een lege emmer huiswaarts keren is niet echt leuk natuurlijk.
Morgen eens de Amazonehaven bezoeken want heb nog best een partijtje pieren overgehouden,en daar vang je altijd wel een visje..

Jan