TOP vangsten Nappstraumen

TOP TOP TOP Nappstraumen

Ohhhhhh zonde we hadden nu 5 groepen in Nappstraumen gehad en 4 groepen in A Rorbuer en zij kunnen allemaal niet genieten van het prachtige weer, volle zon, weinig tot geen wind en prachtige vangsten !

Een droomweek echt waar, dit is zoals je je visreis graag ziet en dan ook nog eens prachtige vangsten. Als jullie zien wat we wekelijks aan vangsten laten zien, dan is er toch geen twijfel meer dat dit gebied tot wel tot de top visgebieden van Noorwegen hoort ? Met snelle grote stabiele 23.5ft boten en 150pk motoren, een gratis visgids voor 1 dag, een visgids de er de hele week is voor je, een winkeltje met kunstaas en materialen, drijfpakken en hengels verhuur….dan heb je toch niets meer te wensen ? Oh wellicht de stekken dichtbij ? Ja hoor die zijn er ook, vaak varen de vissers niet verder dan 20 min. vaak vang je al hele grote vissen op 10 min. varen.

De vangsten zijn veel kabeljauwen rond de 10kg, wel groot maar wel slank, dus dit waren allemaal hele dikke vette kabeljauwen in de skrei-tijd. Er werd een mooie zeeduivel gevangen (Breiflabb) en volop koolvis rond de meter. Uiteraard is er ook weer heilbot gevangen, flink aantal tussen de 60 en 110cm met als klapper een heilbot van 155cm, kortom een geweldige visserij daar op de Lofoten.

Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen