Uitslag Penn Nappstraumen Festival

Uitslag Penn Nappstraumen Festival

Dat was hem dan het 4e Penn Nappstraumen Festival 2022. Het was een geweldige week met heel veel plezier en mooie vangsten, we konden elke dag naar buiten en dus open zee en daar konden we de mooie vissen vangen. De “verre” stekken waren 30 minuten varen, dus dat valt goed mee.

Ook vandaag werden er nog hele mooie vissen gevangen, de groep van Dennis, Anton, Jordi en Sjaak vingen vandaag hun 15e heilbot, Cor de Bruin ving een mooie kabeljauw van 111cm. Het was een week waar er volop actief gevist werd met lichte materialen op de échte sportvissen, pollak en koolvis van rond de meter en erboven ! Dennis ving de grootste koolvis van 118cm !!

Tot slot de uitslag van de wedstrijd, iedere winnaar krijgt een mooie trofee en een waardebon die ze zelf mogen besteden aan Penn, Berkley of Spiderwire materialen.

3e plaats, waardebon 250,-
Anton Verschelling, kabeljauw van 120cm

2e plaats, waardebon 500,-
Carlo Lambregts, 122cm kabeljauw

1e plaats, waardebon 750,-
Jan van Etten, heilbot 138cm

Iedereen gefeliciteerd !!
Uiteraard nog een vermelding voor de winnaar met de meeste lommen, John Jagt en Linda met een kabeljauw van 121cm en 18kg.

Het was wederom een zeer geslaagd Festival met allemaal blije gezichten. Ons volgende Penn Festival is in Havoysund 8 tm 15 september, waar we nog 2 huisjes vrij hebben.

Cordes Travel visreizen