Uitslag Penn Nappstraumen Festival

Penn Nappstraumen Festival
Hallo allemaal,
Zo dat was dan het 3e Penn Nappstraumen Festival 2022, twee van voor/tijdens de Corona en deze nr 3 stond al gepland. 7 juni gaan we voor het 4e Penn Nappstraumen Festival dit jaar en in september hebben we het Penn Havoysund Festival, waar we nog 2 huisjes vrij hebben, dus wil je nog mee ?
Het waren drie zware weken, eerlijk is eerlijk, veel te veel wind waardoor we niet op de beste stekken konden komen, maar kunnen we er wel komen, dan vangen we ook vis en is het niet eens ver varen. Naar de leuke stekken varen we ongeveer 15/20 min. en niet eens vol gas. De wind, sneeuw en regen hebben roet in het eten gegooid en dat is jammer, maar het is dan ook extreem slecht nu, dit hebben ze nog nooit meegemaakt.
De sfeer is goed, het is gezellig, men is vrolijk en de sfeer is prima, we kunnen elke dag vissen en vangen ook nog vis, ook als er veel wind staat. Gisteren een leuke dag in de zuid met mooie dikke koolvissen en mooie kabeljauwen. Zelf vingen we nog een 30 koolvissen rond de 80-90cm met extreem lichte materialen, we viste met de Penn Conflict II 3000 en de Penn Conflict Innshore en met de Penn Fathom Low profile reel met de Conflict Light Jigging. Vannacht ging de wind eruit dus zijn bijna alle groepen om 02:00 gaan vissen, het is toch licht. Dit ook omdat het vanaf 12:00 weer meer wind zou komen en sneeuw. Inmiddels is het avond en het stormt helaas weer. Maar het goede weer komt er aan, morgen wordt al beter en de wind gaat er ook uit !
De groepen die er vannacht uit waren hebben wel goed gevangen, mooie koolvissen, dikke kabeljauwen en 5 heilbotten. Twee vissers wisten vandaag nog op de laatste dag vd wedstrijd een winnen vis te vangen. Martijn had een gevecht met een heilbot en Nicolas wilde een dikke madam vangen.
De uitslag was dan ook als volgt:
1e plaats – 128cm – Nicolas Troquet – kabeljauw
750,- waardebon Penn – Berkley – Spiderwire en een mooie trofee
2e plaats – 120cm – Martijn de Looper – heilbot
500,- waardebon Penn – Berkley – Spiderwire en een mooie trofee
3e plaats – 110cm – Nicolas Troquet – koolvis
250,- waardebon Penn – Berkley – Spiderwire en een mooie trofee
Na 2 weken Nappstraumen gaan ook wij weer “even” naar huis en 8 juni komen we weer aan op het Camp Nappstraumen. We willen onze Zweedse visgidsen Calle en Marcus weer bedanken voor alle hulp en inzet, jullie waren er weer de hele week voor onze gasten. Uiteraard ook een dank aan alle groepen, was een gezellige leuke week, bedankt voor jullie inzet en vertrouwen en tot slot een dank aan Penn voor de mooie prijzen.
Tot de volgende !
Cordes Travel visreizen

Cordes Travel visreizen