Vangsten Nappstraumen

Hallo allemaal,

Ik hoop niet dat het vervelend wordt al die mooie vissen uit Noorwegen ? Ik hoop dat alle vissers die ook naar Noorwegen zijn om te vissen, ook zulke mooie vangsten hebben ? Zo niet… hmmm boek dan eens bij deze accommodaties 😉 Op dit moment heeft Cordes Travel 118 vissers in Noorwegen, dus aardig wat groepen onderweg, tot de laatste week oktober hebben we nog groepen in Noorwegen, dus er staan nog heel veel groepen te trappelen om te gaan.

Maar als jullie het geen probleem vinden en deze berichten wel waarderen, dan komt er weer eentje. Nappstraumen de afgelopen week, het was ook in Nappstraumen prachtig weer, volle zon, weinig wind en in de middag in het zonnetje zelfs dagen met 25gr !! Zalig visweer dus… oké soms kan het weer ook té goed zijn natuurlijk, maar goed en zonnetje in het mooie Noorwegen maakt dan veel goed.

Er wordt veel vis van rond de 10kg gevangen, allemaal kabeljauw en koolvis, wat natuurlijk een prachtige sport geeft, zeker op lichte materialen. Er wordt ook nog steeds mooie heilbot gevangen, 110, 115, 126, 152, 155cm als grootste heilbotten en een aantal onder de meter. Grootste koolvis was 14.7 en zwaarste kabeljauw 20.5kg !

Ook een aantal dagen met wat meer wind, dus werd er uit de wind in de “Schollenbaai” gevist op dikke mooie schollen. Onze Belgische gasten hadden weer een paar mooie gevangen vorige week.

Dat onze visgidsen toppers zijn en 1 dag gratis mee aan boord gaan, als je dat wil, is geen verplichting, dat weet iedereen, maar ook nu hebben ze weer iemand helemaal blij gemaakt. Een familie uit Zweden kwam speciaal naar Nappstraumen om daar een keer met hun gehandicapte zoon te vissen, dat valt niet mee en moet heel goed gepland worden, maar als zo’n jongen in zijn stoel dan aan boord is, dan is dat een hele ervaring natuurlijk ! Respect voor onze visgidsen in Nappstraumen, Calle en Daniel.

Kortom wederom prachtige vangsten in Nappstraumen !

Volgend jaar hebben we 4x het Penn Nappstraumen Festival, een groepsreis, ook zin om mee te gaan ? We hebben nog een paar huisjes vrij en dan is alles vol.

Op onze website meer foto’s van dit bericht hierboven, nog meer vangstberichten en meer informatie over deze groepsreizen/Festival van Penn.

Accommodatie >>>

Penn Festivals >>>

Cordes Travel visreizen