Vesteralen 181cm deel 1

Vesteralen 181cm heilbot en 16kg kabeljauw

Wat een waanzinnige weken de afgelopen 2 weken bij Vesteralen !! Mooi weer, volle zon, 20+ graden en een gladde zee met heel veel mooie vissen. Heilbot, kabeljauw, zeewolf, koolvis, zeeduivel, roodbaars en als kers op de taart dolfijnen, orka’s en zeearenden. Tja dan is je visreis wel compleet toch ?

Jurgen, hoofdvisgids van Vesteralen kent inmiddels al heel veel stekken, maar dit maagedelijke gebied heeft nog zoveel te bieden en is nog lang niet uitgevist. De snelle 23.5ft boten met 150pk brengen je snel en veilig naar de stekken en de visgids gaat naar wens 1 dag gratis met je mee.

De huisjes hebben 2, 3 of 4 slaapkamers en sommige huisjes hebben zelfs een sauna. Ontbijt is inclusief, dus elke dag lekker uitgebreid ontbijten in het restaurant. Geen zin om te koken, in het restaurant kun je lekker en heel goed eten, wil je iets anders, het kleine stadje is maar 1,5km verderop waar ook nog een bar is, als je in de avond wat wilt gaan drinken. Kortom Vesteralen heeft veel meer te bieden dan alleen het vissen.

En dan terug naar de visserij, grootste heilbotten waren 140, 157, 163, 165 en 181cm en zwaarste kabeljauw was 16kg, maar heel veel kabeljauw was tussen de 12 en 14kg. Koolvissen gingen ook over de meter, dus ook voor die vissers die van sport houden, konden hun geluk niet op.

Kortom wéér een geweldige visserij bij Vesteralen !!

Accommodatie Vesteralen Kysthotell >>>

Cordes Travel visreizen