Vesteralen

Hallo allemaal,

Voor een bepaalde groep vissers moeten de vissen niet zo groot zijn, geen probleem, we vangen echt niet alleen maar hele grote vissen, we vangen veel meer “kleinere” vissen dan die grote. Je hebt ook vissers die graag een hele grote zware dikke vis willen vangen en dat kan ook natuurlijk. Kortom je kunt zelf heel goed bepalen wat je wil vangen in Noorwegen.

Zo ook bij Vesteralen, een prachtige rustige omgeving waar de natuur prachtig is, het Camp klein en gezellig en midden in de natuur met de boot recht voor de deur en het huisje aan het water. Voor de deur liggen de snelle 23.5ft visboten met 150pk motor en twee grote schermen voor de GPS/plotter en dieptemeter.

En ook bij deze accommodatie één dag gratis de visgids aan boord, als je dat wil uiteraard, er zijn drijf/warmtepakken te huur, er is een viswinkeltje en de visgids is elke dag aanwezig voor raad en daad.

De visserij de afgelopen periode was geweldig, geen hele grote maar echt een mooie visserij met veel soorten, een aantal soorten zijn zelfs op de vlieghengel gevangen. Juist het vissen met extreem lichte materialen of zelfs een “vliegenstok” is een unieke belevenis. Maak het zelf mee en boek je visreis voor 2023 of zelfs al voor 2024.

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen