Vesteralen

20gr bij Vesteralen

Het warm met 20/22gr, er waren dagen met 10gr en dagen met meer en geen wind, kortom z’n beetje alle weertypen hebben de groepen gehad in ons Camp in Vesteralen. Maar oei oei oei wat is de visserij goed, dichtbij, maar ook de verdere en verre stekken gaven echt hele mooie vissen. De visserij is echt top, dat is wel bekend in augustus, samen met september en zelfs tot oktober topmaanden om te vissen.

Visgidsen Daniël en Jørgen, ook bekend vd Cordes Traveldag waren net zoals alle andere dagen op pad met de groepen, zij gaan dan gratis één dag mee aan boord en dat is ideaal natuurlijk. Er werd volop vis gevangen, koolvissen tot over de meter, dikke kabeljauwen tussen de 10 en 15kg en een flink aantal ook nog eens, mooie pollakken, grote roodbaarzen rond de 5kg, leng boven de 150cm en als klap op de vuurpijl een heilbot van 222cm, volgens de heilbot tabel een +/- 150kg in gewicht ! Wat een monster… Ook werd er een grote Zilversmelt gevangen, een vis die zeer zeldzaam in Noorwegen wordt gevangen, lijkt net op een grote haring met grote ogen.

Tja, 222cm heilbot een vis waar heel veel vissers van dromen, dit is de 11e heilbot over de 2m bij een Cordes Travel accommodatie, dan kun je wel zeggen dat Cordes Travel echt de allerbeste stekken in het programma heeft ? Ook zie je dit aan de vangstberichten, als je eens ziet hoe vaak wij als Cordes Travel visreizen vangstberichten plaatsen, dat geeft wel aan hoeveel groepen wij hebben en hoe prachtig de vangsten zijn, zoveel vangstberichten uit Noorwegen zie je nergens.

Kortom het was een geweldige week bij Vesteralen !!

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen