Vesteralen

Hallo allemaal,

Vesteralen laat zich ook van haar beste kant zien, topvangsten, de groepen zijn meer dan tevreden ! Het weer is prachtig, de zon schijnt er is nauwelijks wind en de zee laat zich van zijn beste kant zien. Het is zo mooi daar in Vesteralen en zalig rustig. Onze visgids Jorgen is terug in Vesteralen en gaat daar dagelijks met de groepen gratis het water op. Elke groep krijgt 1 dag gratis de visgids aan boord en dat is natuurlijk een enorme luxe, hier leer je veel van.

Er werden kabeljauwen tussen de 10 en 15kg gevangen en hele mooie koolvissen van meer dan een meter ! Jorgen ging met de groep naar een stek voor grote heilbot, daar vingen zij vorig seizoen een heilbot van 222cm, eens kijken of er nog wat grote zwemmen. En jawel weer een dikke vette heilbot, die een lengte had van 173cm ! Een droomvis voor heel veel vissers ! Maar vis je op de hele grote heilbotten, dan vang je niet veel, je gaat voor die grote. Later vingen de mannen nog wel een heilbot van 106cm.

Er werd ook op diep water gericht op Leng gevist en daar weer succes, ja die visgids Jorgen weet het wel, zwaarste leng 24kg, gevangen door Thomas !! Er werden meerdere lengen gevangen, allemaal tussen de 10 en 15kg.

Kortom het waren weer een paar prachtige visdagen in Vesteralen ! Maar de kers op de taart was er nog niet, alhoewel een leng van 24kg erg leuk is. Nee de kers op de taart was een school van rond de 30 orka’s !!

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen