Vesteralen

Hallo allemaal,

Oh Oh wat gaat het lekker bij onze “nieuwe parel” in ons programma “Vesteralen” op dit moment zijn Jurgen en Douglas de visgids daar, 2 topvissers. Vesteralen op 5 min. vh vliegveld, transfer door de visgids, ontbijt inclusief, verschillende restaurants in de buurt en op het complex (over 2 weken), hengel en drijfpakken verhuur, gratis gebruik busje vd visgids om boodschappen te doen (5 min.) er is een bar aanwezig en de visgids gaat gratis 1 dag met je op pad.

Vangsten heilbot, kabeljauw, leng, lom, koolvis, schol, schar, roodbaars, zeeduivel, pollak zeewolf enz enz enz. Een prachtig gebied voor een “mix-visserij” en voor de liefhebbers van “Ultar light tackle” we vissen daar met 20-30 gram op Ultra lichte hengels zoals bv de Penn Solid Cast, of de Penn Solid Spinning, de Penn Conflict XR om er maar een paar te noemen. Als molen nemen we de Penn Conflict 3000 HS of de Penn Battle III 3000.

Kortom Vesteralen is hot, heeft een maagdelijk visgebied, enorm veel v is, veel soorten, korte afstanden en 99% kans om te vissen, ook met wind. Het is niet voor niets dat Vesteralen 2025 en zelfs 2026 al volop geboekt worden.

Voor het Penn Vesteralen Festival hebben we nog maar 2 huisjes vrij, 27-08 tm 03-09-2025, meld je snel aan als je mee wil met deze groepsreis. Uiteraard zijn Linda en Raffie er zelf bij, als je namens Cordes Travel een groepsreis organiseert moet je er zelf uiteraard ook bij zijn, op land en op het water. Samen met hun minsten nog een Cordes Travel medewerker en twee visgidsen, dus dé visreis als je nog wil leren of voor het eerst naar Noorwegen gaat. Bij Cordes Travel sta je er nooit alleen voor.

Cordes Travel visreizen