Vesteralen

Hallo allemaal,

Wij zouden Vesteralen bijna het “light tackle” paradijs noemen, hier kun je echt prachtige vissen vangen met hele lichte materialen. De afgelopen dagen van alles meegemaakt, grote koolvissen, grote kabeljauw en grote pollakken, wat een sport, wat een actie en eerlijk gezegd ….wat vermoeiend. Grootste pollak 100cm en grootste koolvis 109cm !

We vissen met de nieuwe Penn lichte materialen met kleine deeltjes en met de Conflict II 3000 molens gevuld met 25/00 Spiderwire Smooth. Ook de nieuwste Berkley shads zijn echt goed, ik durf zelfs te zeggen beter dan de Sandeels. We vissen met de 65 en 130gr “Berkley Power Sandeel” Zie hier >>>

Helaas ook 3 hele grote heilbotten verspeeld, keiharde beet en daarna een flinke dril, maar onderweg toch verloren, jammer. Maar vandaag (maandag) gaan we ze weer achterna en eens zien of we toch een heilbot kunnen vangen.

Één ding staat vast, ook Vesteralen is een een waanzinnige accommodatie van Cordes Travel en hier komen we zeker terug. Inmiddels al de zoveelste visreis via Cordes en alles is altijd goed geregeld, complimenten aan die twee.

Accommodatie Vesteralen >>>

Teun en Martin