Visgids Johan

Hallo allemaal,

Onze oude visgids, nou ja “oud” ik bedoel de visgids die een aantal jaren geleden ook voor ons gewerkt heeft is weer terug in Noorwegen. Johan is bekend over de hele wereld, daar hij overal op de wereld al visgids is geweest, kortom een échte diehard visgids die elke visserij kent en beoefend.

Tja nu heeft Johan een noors meisje leren kennen en dus woont hij in Noorwegen en voorlopig bij Nappstraumen, waar hij daar samen met Calle en nog 2 andere gidsen de accommodaties A Rorbuer en Nappstraumen gaat helpen. Alle visgidsen zullen dagelijks met de groepen het water op gaan om hun alles te leren over de visserij, de stekken en technieken.

We hebben een paar honderd huisjes in ons programma in Noorwegen, maar we hebben er maar 4 met een visgids en dat is echt een heel groot voordeel. Bij deze accommodaties krijg je GRATIS 1 dag de visgids aan boord en als dat niet genoeg is kun je hem ook de hele week boeken, maar dan tegen betaling. Een v isgids voor een week boeken doe je meteen bij de boeking en 12-14 maanden voor vertrek.

Hier de huisjes waar wij de visgidsen hebben:

Havoysund >>>

Vesteralen >>>

Nappstraumen >>>

A Rorbuer >>>

Visgids >>>

Hieronder nog een paar foto’s van vorige week waar Johan met zijn vriendinnetje is gaan vissen bij Nappstraumen.

Nappstraumen