Visreis Lofoten

Visreis Lofoten Nappstraumen

We merken goed dat het vertrouwen in de reiswereld weer langzaam op gang komt, ook het feit dat men overal aan het vaccineren zijn geeft de vakantieganger weer vertrouwen. Nou dat merken we flink in de boekingen.
We krijgen op dit moment heel veel aanvragen en doen ook al aardig wat boekingen. Vooral noord Noorwegen is erg in trek, men wil weer mooie vissen vangen ! Men wil niet alleen grote vissen vangen, maar de wens vd vissers zijn duidelijk, goed visgebieden, zeer goede visboten, makkelijk bereikbaar, voldoende slaapkamers en een visgids ter plaatse.

En met al die wensen kom je al snel uit bij Nappstraumen, A Rorbuer, Vesteralen en Havoysund. Nappstraumen is zeer populair, 5 min. vh vliegveld, geen huurauto nodig, grote winkels op 5 min. rijden, pakken en hengelverhuur en viswinkel ter plaatse.

Vangsten: heilbot, koolvis, dikke schollen, kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, wijting, schelvis enz enz enz.
De huisjes hebben 4 slaapkamers, 2x toilet en een douche, uitzicht over het water en de bergen, 1 dag gratis visgids en de huisjes zijn nieuw. Uiteraard is er TV en sterk wifi ! Kortom eigenlijk voldoen deze huisjes aan de wensen van elke visser.

De visboot is een 23.5ft 150pk Aronnet, met 2 grote schermen voor GPS/plotter en dieptemeter. De stekken liggen allemaal in de buurt en men kan ook met slecht weer vissen, want er is altijd wel een mogelijkheid om uit de wind te vissen en dat maakt Nappstraumen tot een zéér geliefde accommodatie in de allermooiste omgeving van Noorwegen, de Lofoten.

Indicatie vd prijs per persoon bij 4 personen is rond de 1500 eu, incl. vliegticket, transfer, huis, visboot en 1 dag gratis visgids. Maar dan heb je ook meteen de top te pakken. Uiteraard hebben we ook huisjes in ons programma die een stuk goedkoper zijn. Er zal altijd prijsverschil zijn, maar dat heb je ook tussen een Fiat en een Mercedes toch ?

Meer informatie >>>

Cordes Travel