Vissen vanaf het Noordwijkse strand.

Zaterdag 11 juli weer een vissessie gevist vanaf het mooie Noordwijkse strand. De weersomstandigheden om vis te vangen waren perfect. Met 17 graden celcius een rustig windje vanuit het westen en een ,,vissig zeetje,, beloofde het een goede visdag te worden.
Het vissen op zich ging prima maar naar verloop van tijd kwam ik tot de conclusie dat de vis van ver gehaald moest worden. Ondanks de prima omstandigheden waarin mijn 2 hengels rustig ,,stonden,, (foto) viel het niet mee ver genoeg te werpen. In vroeger jaren werd door mij met bijna iedere worp het aas met haken en lood gegooid naar waar ik wilde, nu lukt mij dat nog af en toe!!
Het waren de worpen waarbij ik een verre afstand wist te overbruggen die deze keer mij vis opleverde, 3 botten. Het was wel een mooi slag botten, de vissen waren dik en hadden een lengte van 28,30,30. Op de foto zie je mij een mooie bot van 30 cm het strand opslepen. Leuk tijdens het vissen was de interactie met de vele vakantiegangers op het Noordwijkse strand die gezellig een praatje kwamen maken.
Groetjes Sjaak van der Poel.

Sjaak van der poel senior.