Voldoende

Hallo allemaal,

Hier alles goed, zoals bijna altijd druk met het werk, soms lijkt er geen eind aan te komen, dat is alleen maar goed natuurlijk. Gisteren en vandaag 16 boekingen gedaan, waaronder 4 voor de Festivals 2x 2021 en 2x 2022. Ook veel interesse en 3 boekingen voor Soroya en 4 boekingen voor Risoyhamn.

Aanvragen zijn niet bij te houden, alleen vandaag al 21 prijsopgave’s gemaakt voor verschillende reizen naar Noorwegen en IJsland. Dus het gaat prima, we klagen niet.

Maar ondanks dat gaan we het verlies van 75% nooit meer inhalen, dat is gewoon foetsie. Gelukkig hebben we nog voldoende reserves voor 2021, dus we redden ons wel, zeker nu we zien dat men toch weer aan het boeken is, zelfs voor 2022 daar men voor 2021 nog wat onzeker is.

Inmiddels hebben we ook een enorm aantal refunds terug gekregen vd verschillende maatschappijen, oa van Norwegian en SAS, telt niet voor alle groepen, maar zoals het nu gaat is ook dat allemaal in orde en gaat ook dat goed komen, dus is weer goed nieuws voor iedereen.

Kortom lekker aan het werk, lange dagen maken, maar we hebben het onder controle en daar gaat het om.

Raffie