Waterweg

Na heel lang helaas niet gevist te hebben vanwege drukte met de zaak, eindelijk tijd gevonden om met mijn zoon te kunnen vissen. Vanuit Den Haag gereden naar Maassluis, goedgemutst en 2 porties pieren op zak.
Starttijd vissen: zaterdag 17.30 uur tot 21.30 uur hw: 18.45 uur.
Toen we aankwamen stonden er aardig wat vissers, hoe die het gedaan hebben weet ik niet maar wij stonden met maar 2 hengels en hebben goed gevangen Wijting, schar, steenbolk en meunen. Het bleef maar doorgaan in 4 uurtjes 34 visjes geland waarvan op 2 na alles is terug gegaan door de gelukkig gekozen iets grotere haken.
Mijn zoon en ik maakten er op en gegeven moment maar een wedstrijd van en je raad het misschien al ….stand: 17-17 en toen waren de pieren op. Een betere eindstand tegen je zoon kan je eigenlijk ook niet wensen.De wind was gelukkig wat gezakt en we hebben beiden geen onderlijnen of lood verspild dit keer op de waterweg dus uiteindelijk heerlijk gevist en vooral een fantastische vader/zoon avond.Gul zat er nog niet tussen en ben ook benieuwd of dit volgend jaar gaat lukken op de waterweg maar we zullen zien…… op naar mooie vangsten volgend jaar allen!!!

Ray

Ray