Weer dikke kabeljauw

“Live” dikke vette kabeljauw !!
Yep daar zijn ze de dikke vette grote kabeljauwen, ook wel “skrei” genoemd. Onze TOP visgids Johan die gratis 1 dag mee aan boord gaat, was weer op pad met een groep, die in Noorwegen woont. Vanaf onze accommodatie Nappstraumen gingen zij met de grote 23.5ft visboten met 150pk naar de stekken. 20 m minuten varen en daar waren ze, op de stek om deze dikke vette monsters te vangen !
De dieptemeter gaf 65m aan en op 40m onder de boot kwam er een mega school met dikke kabeljauwen voorbij, de Crazy Daisy 400gr ging over de reling en het vangen kon beginnen. Allemaal kabeljauwen van minimaal 10kg, zwaarste 17kg en dat op 40m diepte !!
Met diezelfde Crazy Daisy met twister-staart, ving Florian ook nog een heilbot van 97cm, later kwam er nog een heilbot van 93cm aan boord, beide zwemmen weer.
Om de dag perfect af te sluiten kwamen er nog 2 grote zeearenden langs om de overgebleven koolvissen op te halen, altijd een geweldig gezicht.
Wil je dit ook meemaken, deze vissen vangen met een grote boot, 20 min. varen vh Camp en met een huisje met 4 slaapkamers ? Ga dan mee met ons Penn Nappstraumen Festival, 20 tm 27 april (19e vertrek) dus dat is maar 9 dagen later dan de vangsten die je hier nu ziet. We hebben nog 2 huisjes vrij voor die week.
Meer informatie zie onze website Cordes Travel.

Cordes Travel visreizen