Weer reisverslagen

Hallo allemaal,

Je ziet het soms niet, maar achter de schermen gebeurd er heel veel bij Cordes Travel. Zo hebben we net een staking van Norwegian gehad, een staking vh technisch personeel en nu wellicht weer een nieuwe staking vd SAS.

Dan hadden we nog die groep die hun vlucht gemist hadden en 2 koffers kwijt zijn. Vorige week maandag gevlogen (20-06) en vandaag (29-06) nog steeds niet terug, zij blijven 2 weken in Noorwegen. Trieste zaak dit, we hebben gebeld, gemaild enz enz maar niemand kan je helpen.

Dan is het extra zuur dat je te laat was op het vliegveld en je ook geen AirTag hebt, daar je geen iPhone hebt. Dubbel zuur voor deze leuke heren, maar wel schandalig vd maatschappij SAS. Wij zijn 24u per dag bereikbaar (voor noodgevallen) en we zijn er altijd voor de groepen om hulp te bieden, alleen soms kun je gewoon niets doen voor de groepen, helaas.

Gelukkig zijn er ook veel groepen waarbij alles soepel verloopt, lees maar eens door de nieuwe reisverslagen en zie hoe hun het enorm naar hun zin hebben gehad bij A Rorbuer.

Reisverslagen Noorwegen >>>

Cordes Travel visreizen