Zeevisland doneer-actie geslaagd !

Hallo allemaal,

Welkom op de nieuwe website van Zeevisland, deze nieuwe website is in zijn geheel betaald door een grote groep Zeevisland fans, die een kleine en soms een grote donatie hebben gedaan voor deze nieuwe website, daar zij dit zelf graag wilde. Wij willen toch nog even aanhalen dat deze donaties geheel vrijwillig zijn geweest, want wij hadden al besloten dat er een nieuwe website moest komen en pas daarna, toen we dit bekend hadden gemaakt, kwam het aanbod van een grote groep vissers om hier aan mee te betalen, als dank voor alle mooie jaren en een investering voor de toekomst en dat was een groot succes en boven al onze verwachtingen.

Bij deze een hele grote dank aan alle lezers en schrijvers die Zeevisland een financiële bijdrage hebben gedaan, buitenom die bijdrage, waar we dankbaar voor zijn, is het nog 100x mooier om te zien dat er nog zoveel vissers bij Zeevisland betrokken zijn en dat Zeevisland echt leeft, dit geeft ons enorm veel kracht, moed en een enorme boost voor de toekomst. Zeevisland is in 2002 opgericht en nu met de nieuwe website gaan we nog vele jaren door. Zeevisland is er vóór en dóór de vissers !

Nogmaals een hele grote dank aan alle vissers die een bijdrage hebben gedaan en een extra dank aan Cordes Travel die 300,- heeft gedoneerd, Anthonie van Ojik die 125,- heeft gedoneerd en De Visbar in Domburg die 100,- gedoneerd heeft, dat waren de drie grootste bedragen, ook leuke waren die mensen die 52,- hebben gedoneerd, een euro voor elke week vh jaar.

We hebben de website heel heel vaak gecheckt en gecontroleerd, mocht je een fout tegenkomen, lukt iets niet, mail ons even.

Veel plezier met de nieuwe website en op naar de volgende 17 jaar !

Team Zeevisland

Team Zeevisland