één huisje vrij Havoysund Festival

Hallo allemaal,

Vanwege een annulering hebben we nog 1 huisje vrij voor het Penn Havoysund Festival september 2020. Vorig jaar vingen we tijdens het Festival 218 heilbotten, sommige boten hadden in 1 week zelfs meer dan 30 heilbotten gevangen. Wil je dus eens heilbot vangen, dan is Havoysund de beste stek.

Je krijgt 2x 4u gratis de visgids aan boord, ontbijt is de hele week inclusief, we reizen met alleen maar Nederlandse en Belgische vissers en wij (Linda en Raffie) zijn er de hele week ook bij.

Ondanks dat het een groepsreis/Penn Havoysund Festival is heb je altijd je eigen huis en je eigen boot, die je deelt met je eigen groepje, wij wisselen niet elke dag van groep. Verder ben je vrij om te doen wat je wil, bijna niets moet en bijna alles mag.

We vertrekken 9 september met z’n allen vanaf Schiphol, dan vliegen we naar Oslo, in Oslo slapen we op het vliegveld in een hotel. De volgende ochtend vliegen we door naar Alta en vanaf daar met een luxe touringcar door naar Havoysund, we komen rond 14:30 aan bij Havoysund. We kiezen voor een overnachting zodat we veel vroeger dan normaal op de accommodatie zijn, zo hebben we alle tijd om boodschappen te doen, om de hengels en materialen voor de bereiden en even tot rust te komen, dan kunnen we de volgende ochtend vol aan de bak.

Heb je interesse, stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor dit gezellige Penn Havoysund Festival.

Lees hier alles over zo’n Festival:   >>klik hier<<

Raffie

Nieuw reisverslag

Hallo allemaal,

Raffie heeft net ons reisverslag geplaatst, lees ons verslag over onze visreis naar Nordskot juni 2019.

Bert en Jan Dekens

Hengelsportbeurs Utrecht

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend was het weer Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 29-30 november en 1 december. Het was enorm gezellig, leuk publiek en ruim opgezet, DRT Events had er weer een mooie beurs van gemaakt. Zoals ik al zei was de sfeer echt heel erg gezellig, de bezoekers en zo ver ik weet ook de standhouders waren tevreden.

Ook Cordes Travel heeft een TOP-beurs gehad, enorm druk op de stand en zelfs met 7 man af en toe mensen te korte om iedereen even te spreken. Sommige vissers kwamen wel 2-3x voorbij om ons even te spreken, sorry dat we niet iedereen konden spreken. Het is natuurlijk goed dat het zo druk was, daar doe je het allemaal voor.

Op dinsdag 27-11 hebben we de vrachtwagen (bakwagen) geladen, woensdag en donderdag dan 2 volle dagen opbouwen en daarna 3 dagen beurs, zondagavond alles weer afbreken inladen en in Colijnsplaat weer uitladen, kortom een druk weekje.

Maar we hebben een TOP-beurs gehad en heel wat boekingen gedaan en aanvragen gehad en daar sta je voor op een beurs natuurlijk.

De Visma in Rotterdam zal niet doorgaan heb ik zo gehoord, dus de volgende beurs voor ons zal pas weer volgend jaar november zijn. Maar goed we hebben 8 februari de Cordes Traveldag nog en daarna Robby Fish Open Deur Dagen, kortom dus nog genoeg momenten om ons te zien en te spreken.

Raffie, Cordes Travel

Vrijdag, zaterdag en zondag beurs

Hallo allemaal,

Vrijdag, zaterdag en zondag staan we weer op de Hengelsportbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Heb je vragen over je reeds geboekte visreis, of wil je nog op visreis en weet niet waar te beginnen ? Kom eens langs de stand en we geven je alle informatie die je nodig hebt.

www.hengelsportbeurzen.nl

Raffie, Cordes Travel

Vrijkaarten beurs

Heren,

Zijn er nog vaste klanten van Cordes Travel die 100% zeker naar de beurs in Utrecht willen komen en nog géén kaarten hebben ? Wij geven nog een aantal vrijkaarten weg voor de beurs aankomend weekend.

Stuur ons een e-mail en geef even door waar je in 2020 of 2021 naar toe gaat en wie de hoofdboeker is en maak dan kans op 2 vrijkaarten, op=op.

Raffie

Mooie vangsten Panama

Hallo allemaal,

Panama gaat ook nog steeds lekker, normaal niet de beste tijd ivm regenseizoen, maar het was de afgelopen week droog, warm en volop vis. Bij onze kapitein Tatin zijn er in 6 dagen vissen 7 Black Marlin, waarvan de zwaarste 300kg, 8 Mahi Mahi, waarvan de grootste 21kg, en 21 tonijnen waarvan de zwaarste 90kg. Kortom een succesvolle trip in Panama.

Raffie, Cordes Travel

Nieuw reisverslag

Hallo allemaal,

Er is weer een nieuwe reisverslag op de website:

Raffie

Nieuwe website

Hallo allemaal,

Zoals jullie zien is Zeevisland vernieuwd en is de website, beter, sneller, moderner en vooral makkelijker geworden, nu kun je heel snel en heel makkelijk foto’s en film toevoegen en als je bericht eenmaal “online” staat (na onze controle) kun je heel makkelijk datzelfde bericht delen via de e-mail, Facebook, Twitter en Instagram.

Klik op de “Titel” vh bericht en onderaan kun je je bericht delen met elke “Social Media” die je maar wenst. Ideaal dus om één bericht te maken op onze website Zeevisland en deze dan meteen met iedereen te delen. Zo hoef je geen 3-4x een bericht te maken, 1x op Zeevisland en daarna delen of naar de vereniging of jezelf mailen.

De oude vangstberichten van 2019 zijn natuurlijk ook nog steeds te zien op de oude website, klik onderaan deze pagina op de knop “Bekijk oudere buitenlandberichten” om alle berichten vóór 05-11-2019 te zien.

De website is heel makkelijk gemaakt, hij accepteert nu alle “leestekens” want dat gaf nog wel eens een fout en je kunt sneller en makkelijk foto’s uploaden.

We hebben ook een pagina nieuws die nu voor iedereen is, dus voor personen, verenigingen en sponsoren, nieuws over de visserij, afsluiten van gebieden, stranden of dijken, het melden van je wedstrijd, op zoek naar leden en promotie van je bedrijf, kan nu allemaal bij nieuws, dus deze pagina moet door jullie onderhouden worden.

Eigenlijk werkt alles vanzelf en dat was ook ons doel en dat is volgens ons wel gelukt.

Foto’s invoeren:
– Je kunt nu heel makkelijk en snel foto’s bijvoegen vanaf je Ipad, mobiele telefoon, laptop of PC.

– Maak je bericht en voeg daarna de foto’s bij, tot wel 15 of 20 stuks, verder hoef je ze niet meer te verkleinen, mits ze niet groter zijn dan 6MB en geloof me een foto van 7MB is een hele grote foto. Bij elke foto komt dan een zwart balkje, zo kun je zien of de foto al is verstuurd.

Pas als de knop onderaan blauw wordt en er “Verzenden” staat, kun je je bericht versturen. Hoe zwaarder (groter) de foto’s zijn en hoe meer foto’s je verstuurd, hoe langer het duurt voor je foto’s naar Zeevisland verstuurd zijn. Uiteraard heeft daarbij ook je internet/wifi verbinding een belangrijke rol natuurlijk. Heb je volle bak 4G dan gaat het heel snel, heb je slecht bereik dan duurt het langer, even geduld dus.

Kortom, velden invullen, bericht typen, eventueel foto’s bijvoegen, aanvinken dat je akkoord gaat met de “huisregels” en dan wachten tot de knop blauw is en versturen.

Mocht je een fout zien, of als er vragen zijn, of wil je je mening kwijt, stuur even een mailtje.

Raffie, Cordes Travel

Niet op visreis volgend jaar ?

Hai,

Ga jij in 2020 niet op visreis, maar heb je 2021 of zelfs 2022 al wel je visreis geboekt bij Cordes Travel, of ben je al jaren via Cordes Travel op visreis geweest en sla je een jaartje over ?

Ook dan ben je welkom op de Cordes Traveldag, maar aanmelden is verplicht, dus meld je wel even aan want iedereen die komt moet zich aanmelden. Als het groepen zijn moet de hoofdboeker zich aanmelden.

We zien je dan misschien wel 8 februari in Sliedrecht ?

Cordes Traveldag

Raffie

Raffie, Cordes Travel