Pakket en zeekaarten ophalen

Hallo allemaal,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten moet je je zeekaart, kofferlabels en sportvispakket komen ophalen bij Ahoy Hengelsport in Rotterdam, Robby Fish in Wommelgem België, Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer of op ons kantoor in Colijnsplaat, deze laatste ALLEEN op afspraak !!

Daar wij niet hele dagen rond rijden met pakketten en zeekaarten en we niet naar elke winkeliers alles meenemen MOET je vooraf aan ons doorgeven waar je je pakket op wil komen halen. Laat je niet aan ons weten waar je je pakket op komt halen nemen we je pakket, zeekaart en kofferlabels (indien van toepassing) NIET mee !!

Lees hier alle datum en meld je aan bij ons via de e-mail !!

Meer informatie en datums >>>

Cordes Travel

Open Deur dagen Robby Fish

Hallo allemaal,

Als het weer kan en mag staan we op deze dagen bij Robby Fish in Wommelgem. We geven advies over visreizen, materialen en delen de sportvispakketten (mits aangemeld) lees hier >>>

Dus wil je je zeekaart, kofferlabels en sportvispakket willen ophalen bij Robby Fish kan dat op deze 4 dagen, maar zoals gezegd, je moet ons dan wel een mail sturen !!!!!!!

Wij zullen ook bij Ahoy Hengelsport en Fauna Hengelsport staan in Raamsdonksveer, daar kun je ook naar toe komen, deze datums worden nog bekend gemaakt.

Zie hier de datums dit tot nu bekend zijn >>>

Linda en Raffie Cordes

Visreis Lofoten

Visreis Lofoten Nappstraumen

We merken goed dat het vertrouwen in de reiswereld weer langzaam op gang komt, ook het feit dat men overal aan het vaccineren zijn geeft de vakantieganger weer vertrouwen. Nou dat merken we flink in de boekingen.
We krijgen op dit moment heel veel aanvragen en doen ook al aardig wat boekingen. Vooral noord Noorwegen is erg in trek, men wil weer mooie vissen vangen ! Men wil niet alleen grote vissen vangen, maar de wens vd vissers zijn duidelijk, goed visgebieden, zeer goede visboten, makkelijk bereikbaar, voldoende slaapkamers en een visgids ter plaatse.

En met al die wensen kom je al snel uit bij Nappstraumen, A Rorbuer, Vesteralen en Havoysund. Nappstraumen is zeer populair, 5 min. vh vliegveld, geen huurauto nodig, grote winkels op 5 min. rijden, pakken en hengelverhuur en viswinkel ter plaatse.

Vangsten: heilbot, koolvis, dikke schollen, kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, wijting, schelvis enz enz enz.
De huisjes hebben 4 slaapkamers, 2x toilet en een douche, uitzicht over het water en de bergen, 1 dag gratis visgids en de huisjes zijn nieuw. Uiteraard is er TV en sterk wifi ! Kortom eigenlijk voldoen deze huisjes aan de wensen van elke visser.

De visboot is een 23.5ft 150pk Aronnet, met 2 grote schermen voor GPS/plotter en dieptemeter. De stekken liggen allemaal in de buurt en men kan ook met slecht weer vissen, want er is altijd wel een mogelijkheid om uit de wind te vissen en dat maakt Nappstraumen tot een zéér geliefde accommodatie in de allermooiste omgeving van Noorwegen, de Lofoten.

Indicatie vd prijs per persoon bij 4 personen is rond de 1500 eu, incl. vliegticket, transfer, huis, visboot en 1 dag gratis visgids. Maar dan heb je ook meteen de top te pakken. Uiteraard hebben we ook huisjes in ons programma die een stuk goedkoper zijn. Er zal altijd prijsverschil zijn, maar dat heb je ook tussen een Fiat en een Mercedes toch ?

Meer informatie >>>

Cordes Travel

Gelukkig nieuwjaar

Cordes Travel wenst alle vissers een gezond, mooie en vooral “normaal” 2021 en dat jullie allemaal een prachtige visserij zullen hebben dit jaar. Laten we hopen dat we snel weer op visreis kunnen, wij hebben er wel vertrouwen in, dus komt allemaal goed.

Linda, Raffie en Team Cordes Travel

Linda en Raffie Cordes

Prettige dagen

Goedemorgen allemaal,

Vrolijk kerstfeest ofwel Merry Christmas !

En zo is het jaar dan bijna ten einde, laten we hopen dat als we dit jaar met z’n allen afsluiten dan we dan ook alle vervelende zaken kunnen afsluiten en vanaf maart gewoon weer kunnen gaan vissen in het buitenland.

Maar met de vaccinaties gaan we de goede richting op !

Deze kerstdagen en ook oud en nieuw zullen anders zijn dan alle jaren, voor jullie en ook voor ons, wij zullen beide dagen toch nog even flink moeten werken om alles af te werken voor 2020. Het was een heel zwaar jaar dat staat als een paal boven water. Maar we kijken positief naar 2021, we hebben heel veel boekingen staan, de laatste dagen ook weer veel nieuwe boekingen gedaan. Ook bijna alle 5 festivals zijn volgeboekt en dan bedoel ik met vol ALLE huisjes die we konden boeken. Het is natuurlijk geen kunst om op een groot complex van 12 huisjes er 4 te reserveren, die 4 te boeken en dan te roepen we zijn vol… hahahaha een Festival met 4 of 5 huisjes is toch geen Festival ?

Dus we gaan 2021 met een frisse start tegemoet, blijven positief en hebben er vertrouwen in, 2022 zal ook een druk jaar worden, als je ziet hoeveel boekingen we daar al hebben staan en hoeveel huisjes er bij de Festivals al zijn geboekt, terwijl 2021 nog moet beginnen, een goed teken dus.

Wij wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een normaal en gezond 2021 !

Linda en Raffie
Cordes Travel
ps we werken tijdens de kerstdagen en oud en nieuw, dus gewoon mailen en boeken, geen probleem.

Foto’s hieronder zijn van ons kantoor in kerstsfeer

Raffie en Linda

Nappstraumen

Live vanuit Nappstraumen

Visgids Johan en zijn vriendin Anne zijn gisteren (18-12-20) nog even wezen vissen bij Nappstraumen. Zij genieten van de mooiste omgeving in Noorwegen die met sneeuw bedekt is. Op dit moment maar 3-4u per dag licht, dus niet veel vistijd, maar men vangt hier al vis op een paar minuten varen. Ook deze heilbotten zijn gevangen op minuten varen van ons Camp Nappstraumen. Johan en Anne wensen alle gasten uit Nederland en België prachtige feestdagen en tot volgend jaar !
Groetjes vanuit Nappstraumen Lofoten Noorwegen

Nappstraumen >>>

Cordes Travel

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Hallo allemaal,

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte vh laatste (belangrijke) nieuws.

Meld je aan >>>

Cordes Travel

Cordes Traveldag 2021 gaat niet door.

Hallo allemaal,

Helaas de Cordes Traveldag 2021 gaat niet door ivm de Corona.
Met pijn in ons hart moeten we jullie dit melden.

Lees hier verder >>>

Cordes Travel

11-12 een nieuwsbrief

Hallo allemaal,

Morgen op 11 december komt er een nieuwsbrief met belangrijke informatie, zorg dat je hem niet mist ! Ben je nog niet aangemeld ?

Meld je >>hier<< aan voor onze nieuwsbrief.

Cordes Travel

Visgids Johan

Hallo allemaal,

Onze oude visgids, nou ja “oud” ik bedoel de visgids die een aantal jaren geleden ook voor ons gewerkt heeft is weer terug in Noorwegen. Johan is bekend over de hele wereld, daar hij overal op de wereld al visgids is geweest, kortom een échte diehard visgids die elke visserij kent en beoefend.

Tja nu heeft Johan een noors meisje leren kennen en dus woont hij in Noorwegen en voorlopig bij Nappstraumen, waar hij daar samen met Calle en nog 2 andere gidsen de accommodaties A Rorbuer en Nappstraumen gaat helpen. Alle visgidsen zullen dagelijks met de groepen het water op gaan om hun alles te leren over de visserij, de stekken en technieken.

We hebben een paar honderd huisjes in ons programma in Noorwegen, maar we hebben er maar 4 met een visgids en dat is echt een heel groot voordeel. Bij deze accommodaties krijg je GRATIS 1 dag de visgids aan boord en als dat niet genoeg is kun je hem ook de hele week boeken, maar dan tegen betaling. Een v isgids voor een week boeken doe je meteen bij de boeking en 12-14 maanden voor vertrek.

Hier de huisjes waar wij de visgidsen hebben:

Havoysund >>>

Vesteralen >>>

Nappstraumen >>>

A Rorbuer >>>

Visgids >>>

Hieronder nog een paar foto’s van vorige week waar Johan met zijn vriendinnetje is gaan vissen bij Nappstraumen.

Raffie