Montage circle hook

Hallo allemaal,

Tja er wordt helaas weinig gevist, of beter gezegd helemaal niet. Er zijn geen toeristen in het land en Noorwegen ligt net als veel andere landen plat.

Onze hoofdvisgids Douglas in Havoysund heeft nu zijn eigen YouTube kanaal en plaats daar zijn vlogs. Hier zijn 2e vlog waar ie een montage laat zien voor het vissen met dood aas op de heilbot.

>>2e Vlog Douglas<<

>>Accommodatie Havoysund<<

We houden ons heel sterk, geven niet op en zijn er van overtuigd dat het allemaal goed gaat komen, we zijn een gezond bedrijf, dus maken ons geen hele grote zorgen, yep het gaat zwaar worden volgend jaar, dus maar hopen op veel boekingen in 2021. Verder hebben we het heel druk met e-mails en telefoontjes, 98% dezelfde vragen, moet ik mijn restbetaling gewoon doen, kan ik mijn visreis al omboeken en kan ik op visreis dit jaar ? Eigenlijk allemaal vragen waar het antwoord al op onze >>Corona-pagina<< staat, maar goed, we beantwoorden elke mail en telefoontje.

Raffie

25kg kabeljauw

Hallo allemaal,

De Corona-crisis er wordt bijna nergens anders meer over gesproken, het is een ramp voor heel veel mensen en zal een enorme impact op de hele wereld hebben. Toch denk ik persoonlijk dat als we met z’n allen deze periode kunnen “overleven” dat we er sterker uit komen, want was men hier en daar best nog wel eens egoïstisch, nu is er meer samenhorigheid en helpt men elkaar, er is weer begrip.

Veel mensen laten zich ook niet uit het veld slaan, zo hebben we gisteren nog 2 boekingen voor Noorwegen 2021 gedaan, gewoon het normale werk dus en terecht want als het visrus er dan nog is, is de wereld verloren. Deze groepen willen gewoon net als dit jaar op visreis, dus dan gaat de planning voor 2021 gewoon door.

Maar er zijn ook mensen die ons bellen en vragen of hun visreis voor juni 2021 in gevaar is ? Laten we eerste de komende weken eens afwachten en dan kijken naar de maanden er na, maar wat er volgend jaar gebeurd, kan niemand zien. Kortom het leven gaat voor heel veel mensen gewoon door.

Zo ook voor de groep van 12 man in Nappstraumen, die zijn lekker aan het vissen en zijn ver weg van alle problemen in Nederland. Ze vangen bakken met dikke kabeljauw en genieten vd noorse winter, hun zwaarste vis was gisteren 25kg en 135cm lang !

Bij A Rorbuer (foto’s hieronder) is men ook volop aan het vissen ook daar heel veel kabeljauw tussen de 12 en 18kg, ook daar dikke vangsten en dat op maar 10 min. varen vh huisje bij A Rorbuer Lofoten.

Nappstraumen >>>

A Rorbuer >>>

Raffie

28kg en 145cm

Hallo allemaal,

De vangsten bij Nappstraumen Lofoten zijn goed er wordt heel veel kabeljauw gevangen tussen de 8 en 15kg. Er was wel wat wind de afgelopen dagen, maar het gaat de goede kant op. Er werden een aantal dikke kabeljauwen gevangen, waaronder eentje van 28kg met een lengte van 145cm. Onze groep die daar in quarantaine zit, vermaakt zich nog prima.

Nappstraumen >>>

Lees >>hier<< het laatste nieuws omtrent het Corona Virus

Raffie Cordes

Panama

Hallo allemaal,

Ik kreeg net weer een bericht en foto’s van onze visgids en kapitein Tatin, de visserij in Panama is TOP, dikke vette Roosterfish, mooi Cuberra en tonijn. De groep heeft het super naar hun zin, eten is goed, service van oa Kelvin is top en de visserij geweldig, wat wil je nog meer ?

Panama kost bij 4 personen zo rond de 4200,- pp veel geld zou je zeggen, is het ook maar alleen het vliegticket kost al rond de 900,-. Inclusief in deze prijs is dan dus de vlucht, rechtstreeks met de KLM, alle transfers, 1x hotelovernachting op de heenreis, binnenlandse vlucht, ontbijt, lunch en diner. Aan boord en op de lodge alle snacks, fruit, water, koffie en alcohol, ook allemaal inclusief.

Daarnaast ook in de prijs de overnachtingen met eigen slaapkamer en airco op de slaapkamer, de visboot met kapitein en deckhand, brandstof, fooi en alle materialen. Je hoeft dus niets mee te nemen !!! Ok je kleding en zonnenbrandcreme.

Kortom die +/- 4200 pp is ALL INCLUSIVE !! voor 5 dagen vissen van 06:30 tot 17:30 en de reis, het verblijf, eten, drinken, alcohol, materialen enz enz enz.

Visreis naar Panama >>>

Cordes Travel

Foto’s bericht Panama deel 2

Hier nog meer foto’s van het bericht hier boven….

Cordes Travel

27kg kabeljauw Nappstraumen

27kg kabeljauw bij Nappstraumen, vorige week 19 en nu 27, 20,5, 17 en heel veel rond de 15kg kabeljauwen ! Het weer is top, koud maar droog en weinig wind ! Maar het is niet alleen dikke kabeljauw, er is ook heilbot gevangen en een hele grote dikke heilbot verspeelt, daar deze door een oude ankerlijn zwom, de grote heilbotten liggen er nu ook, dus zeer binnenkort ook grote heilbotten.

De visserij is echt top op dit moment. Zo goed dat Douglas, Calle en Alexander met elkaar op pad gingen, samen met de andere groepen uiteraard. De meeste dikke jongens werden gevangen op de Halibandit en de Crazy Daisy zwaar. Woensdag gaat er een groep uit NL naar toe, 12 man, hopen dat zij ons ook berichten, anders horen we het wel vd visgidsen.

cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Skrei-seizoen Nappstraumen Lofoten op soms

Raffie

Kantvissen Nappstraumen Lofoten

Hallo allemaal,

Vandaag (zondag) laatste dag bij Robby Fish in Wommelgem (B), zij hebben kortingsdagen van 20% op het hele assortiment. Uiteraard is Cordes Travel er ook weer bij, voor de 4e dag geven we advies over materialen, technieken, kunstaas en uiteraard over visreizen. De afgelopen dagen al heel heel veel Cordes Travel klanten kunnen helpen aan de juiste materialen, wartels, hengels, molens, lijn, kunstaas en ga zo maar door.

Zoals jullie reeds gezien hebben wordt er nu ook al gevist bij Nappstraumen en zijn er al mooie vissen gevangen. Nu zijn de visgidsen ook begonnen om stekken vanaf de kant te proberen en met succes, verschillende soorten, waaronder leng, zeewolf, koolvis, schelvis en een mooie heilbot van 90cm ! Het is wel gevaarlijk, want een heilbot van dat formaat trek je niet zomaar aan je lijn naar binnen. Maar de klanten die dit hebben geprobeerd hadden zelf alle spullen bij zoals bv de hengelsteunen.

cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

YES !!! de eerste vangsten uit Noorwegen

Yes Yesssss het seizoen is begonnen, de eerste vangsten uit Noorwegen ! Weinig wind, prachtige omgeving en heel veel kabeljauw, de dikste was 19kg !! Nappstraumen Lofoten, top visboten, gratis visgids aan boord voor 1 dag, pakkenverhuur, 5 min. vh vliegveld en een super-visgebied.

>>> Nappstraumen <<<

Raffie, Cordes Travel

Bedankt Cordes Travel

Hallo Linda en Raffie
Dank voor jullie nieuwsbrief. Aangezien Freddy 80 is geworden en nonkel 90 zien ze ’t niet meer zitten om nog te gaan vissen. Ze hebben van IJsland genoten, het vissen was formidabel maar het is genoeg geweest zeggen ze.

Één ding blijft bij ons hangen en dat is dat jullie reizen fantastisch georganiseerd zijn, alles is correct weergegeven. Het is echt waar genieten. We hopen dat jullie dit nog jaren kunnen verder zetten en nog veel ‘vissers’ gelukkig kunnen maken, door jullie goed georganiseerde reizen verder aan te bieden.

Het was voor ons een waar genoegen dit te mogen beleven. Ook ik, als ‘ niet visser’, heb er van genoten, op een ander manier weliswaar maar ook voor mij was ‘ t leuk. We wensen jullie dan ook nog veel succes in het organiseren van de vele reizen. Wij zullen alleszins zorgen voor positieve reclame!
Dank voor alles !

Gustaaf, Freddy, Harry en Lizie

Lizie

Robby Fish Open Deur Dagen

27-28-29 februari en 1 maart

Mega kortingsdagen (20% korting) bij Robby Fish in Wommelgem, vlakbij Antwerpen en maar 45 min. rijden vanaf Breda ! Robby Fish heeft een hele grote collectie zeevis materialen, 2500M2 hengelsport voor elke visserij. Ook voor Scandinavië een enorm assortiment ! Alles voor de visserij in Noorwegen, IJsland en Zweden. Pak nu die mega kortingen van 20% op al een hele scherpe standaard prijs !!

Uiteraard zal Cordes Travel visreizen elke dag aanwezig zijn van 10:00 tot 17:00, ook op zondag ! Heb je vragen over materialen, technieken, wil je eens op visreis of heb je al bij ons geboekt ? Kom gerust eens langs bij Robby Fish, wij staan er 4 dagen van 10:00 tot 17:00

www.robbyfish.be

Raffie, Cordes Travel