Dubbele invoer

Hallo allemaal,

De nieuwe website werkt prima, alles gaat prima en heel veel positieve berichten. Vanaf onze kant hebben we nog wel een klein verzoek en dat is geduld, per week moeten we zeker 10 dubbele berichten verwijderen, men heeft te weinig geduld en klikt en klikt nog eens en nog eens, soms hebben we 4-5 berichten van 1 persoon. Het is voor ons best veel werk om deze dubbele berichten te verwijderen. Graag een klein beetje meer geduld en niet meteen blijven klikken als een bericht niet 1-2-3 “verstuurd” wordt.

Mike, Team Zeevisland

Prachtig weer, slechte vangst…

Gisteren gevist nabij Vlissingen
We waren niet de enigste, en onze verwachtingen waren laag, immers 2 dagen voor doodtij. Maar ja, mooi weer en geen wind dus…. vissen!
Waren er om 11.00, ieder 2 hengels, aas pier, gez. pier, tap
Bladstil, geen rammelende toppen, aas er vlug af, dus helemaal niks!
Vangst: ieder 2 schar, waarvan eentje die net geen 32 cm was, en omdat we toch niets vingen maar een emmertje mosselen van de palen gehaald…
Gestopt om 15.30 uur.
Heerlijk genoten van het mooie weer!
Groet en tot de volgende keer
Ray en Ben

Sorgedrager

Strand Hoek van Holland

Woensdag 4-12 gevist van 10 tot 17u. LW 13:32. prachtig visweer, beter dan verwacht heel de dag zon. Geen wind en weinig stroming.De vangst was redelijk wat aantal betreft, maar wel allemaal aan de kleine kant. 16 kl. Wijting 15 tot 25 cm, 2 Botjes en 1 kl. Schar. Er was geen actie van krab of garnalen.

Jan Bouman

Wijk aan Zee

Deze week ben ik twee keer naar de Noordpier van IJmuiden geweest.
Beide keren het ochtend hoogwater tij gevist.
De schar deed het prima van twee uur voor hoog tot hoog.
Daarna veel minder.
1×30 schar
1×20 schar

Remco

Zoutelande

Vandaag na 8 weken rust i v m een medische ingreep , weer eens naar de Zeeuwse stranden geweest, ik was wel een beetje hoopvol, maar helaas welke lijnen ik probeerde er kwam geen vis op de kant het bleef bij 1schar en een krab ,al de vissers die er stonden hadden ook bijna niets gevangen , dus ik was niet alleen die niets gevangen had , volgende keer beter hopelijk gr willem

Willem

Mooie visdag

Vandaag aan het nollestrand gevist, om 10:15 uur lagen de lijnen met vers gestoken pieren in het water en om 14:15 uur de boel weer in gepakt.
Het eerste uur niks gevangen, zoals verwacht zou het geen grote emmer vis worden.
In totaal 8 visjes gevangen, waarvan 4 voor de pan.
Ze kwamen allemaal van ver, ook verschillende onderlijnen geprobeerd,
Maar zonder noemenswaardig resultaat.
Was leuk vissen met dat mooie weer, op naar de volgende sessie maar dan wel in het donker!

Arjan m

Sloehaven

Vanmiddag om half 5 begonnen te vissen aan de Sloehaven.Als aas verse pieren en steekzagers. Eigenlijk was de bedoeling om te gaan vissen aan het haventje van Ellewoutsdijk. Maar daar was ik eigenlijk al te laat voor. Dus maar naar de haven. De eerste anderhalf uur maar één wijting.Maar in eens ging het los. Toen ik stopte om half negen had ik dertig wijting en een schar. Er waren er tien van dertig+. Lekker gevist met lekker weer.Gr.Jan.B.

Jan.B

Papagaaien Bek ( Maasvlakte )

Vanmiddag een paar uur gevist op de Maasvlakte en dan op het strandje bij de Papagaaienbek .
Ik had 50 piertjes bij me om eens te zien hoe het hier gesteld was met de visserij..
Rond 14.00 uur was ik er en het was er heerlijk rustig, De weg er naar toe is wel bij het laatste stukje vol kuilen maar als je voorzichtig rijdt kan je helemaal doorrijden tot het hek. Het was laag water maar het zag er aantrekkelijk uit ,schoon en fris water met uitzicht op HvHolland. De hengels opgetuigd en de piertjes aan de haken gedaan en een verre worp wat nu geen enkel probleem was. Na een paar minuten een paar tikken en kwamen de eerste wijtingen als duo naar binnen. Helaas geen maatvissen maar vis volop. Dat ging zo een 2.5. uur door,,veel bewging in de toppen en had ze een beetje geteld en kwam tot 30 wijtingjes helaas allemaal geen maatvisjes op 1 of 2 na..Schar niet gezien,wel op t allerlaatst toen het water weer wat opkwam 2 mini baarsjes. Een prima plekje om te vissen ,zeker met dit heerlijke weer van vandaag, nu nog grote wijting of schar hier naar binnen zien te halen want die waren er nu niet.

GIO

Zoutelande speeltuintje

9 uur s morgens begonnen met 2 stokken te vissen tot13.00 uur geen stootje gezien en toen het water weer opkwam kwam ook de vis had totaal nog 12 mooie scharren en nog 18 mooie wijtingen gr Henk

Henk

kantvangstberichten

maandag 2 december
Na lange tijd nog eens een visje proberen te vangen pier nieuwpoort
8 puitalen en 3 ondermaatse wijtingen op 4 uur opkomend water
Zonde dat alle andere vissers alles meenamen zelfs mooi gehaakte visjes van maar 10 cm
Carlos

carlos sierens