Cordes Traveldag meld je aan !

Hallo allemaal,

Zaterdag 8 februari is er weer de Cordes Traveldag in Sliedrecht, een besloten dag exclusief voor de vissers die bij Cordes Travel hun visreis naar bv Noorwegen, IJsland, Panama, Zweden, Canada, Florida of één vd andere heeft geboekt.

In 2019 hadden we rond de 1000 bezoekers en die verwachten we in 2020 minimaal ook weer te hebben. Op deze dag, waar iedereen zijn visreis al heeft geboekt, geen informatie over huisjes of prijzen, maar informatie over stekken, technieken, materialen en je krijgt er heel veel tips en trucs.

Met meer dan 65 medewerkers, visgidsen en experts staan we klaar om alle sportvissers te helpen om hun visreis nog leuker en wellicht een groter succes te maken.

Op deze unieke en vooral exclusieve dag, want niemand organiseert zo’n grote unieke dag, ook lezingen van de beste visgidsen in Noorwegen en is er een lezing over het vissen in IJsland.

Verder krijg je op deze dag ook je A3 gelamineerde kleuren zeekaart, kofferlabels als je gaat vliegen en worden de gratis sportvis-pakketten uitgedeeld, elke groep krijgt een gratis sportvis-pakket t.w.v. 150,- euro.

Om de dag helemaal compleet te maken kun je er een hapje en drankje bestellen, is er bediening aan tafel en is Ahoy Hengelsport aanwezig als winkelier, waar je dan meteen alle materialen voor jouw visreis kunt kopen.

Aan het einde vd dag is er een hele grote loterij met een hele dikke prijzentafel met grote 42″ TV en als hoofdprijs één week huis en boot en 1 dag de visgids aan boord in Nappstraumen Lofoten Noorwegen, t.w.v. ruim 3400,- !!

Heb jij voor 2020, 2021 of zelfs 2022, want die boekingen zijn er ook al, je visreis geboekt bij Cordes Travel ? Meld je dan snel aan via de e-mail, want zonder aanmelding kom je niet binnen, je moet aangemeld zijn !

Ben je nu in de afgelopen jaren via Cordes Travel op visreis geweest, dus een “oude” klant en heb je niet ergens anders je visreis voor volgend jaar geboekt, dan ben je ook welkom, stuur even een e-mail.

Zijn er vragen of wil je je aanmelden, mail ons dan:  [email protected]

Meer informatie over deze Cordes Traveldag >>>

Hier een leuke film over deze Cordes Traveldag 2019: